• LinkedIn
 • Twitter
 • Facebook

NIEUWS

 • Project uitgelicht - renovatie- en verduurzamingsproject

  Ter Steege Bouwvastgoed voert momenteel een renovatie- en verduurzamingsproject uit aan 90 appartementen gelegen aan de Valeriusstraat. Kuipers is verantwoordelijk voor de levering van de benodigde materialen. Dit omvangrijke project, met 90 appartementen, elk met hun eigen contactpersonen en gezinnen, vereist een nauwgezette en efficiënte communicatie, alsook een gedegen coördinatie met leveranciers en omwonenden.

  Communicatie staat centraal binnen dit project, waarbij de aannemer voornamelijk focust op kwaliteitswaarborging en de bewoners als de voornaamste belanghebbenden. Drie weken voor aanvang van de renovatie wordt een grondige inventarisatie uitgevoerd om de eindgebruikers volledig te informeren. Naast de standaard bouwwerkzaamheden wordt er ook rekening gehouden met specifieke gezondheidsomstandigheden van de bewoners, wat resulteert in een gedetailleerd planningsschema.

  De eerste twee dagen van het project worden veelal besteed aan sloopwerkzaamheden om eventuele overlast tot een minimum te beperken. ST. Joseph en Ter Steege stellen een tijdelijke pauzewoning beschikbaar waar bewoners kunnen douchen, wassen en een eventuele logeerwoning voor bewoners die met een goede reden niet kunnen blijven wonen gedurende de renovatieperiode.

  Voor aanvang van het project zijn uitvoerige afspraken gemaakt met onderaannemers en leveranciers, met bijzondere aandacht voor afgesproken routes en tijdschema's, voornamelijk vanwege de nabijheid van drie scholen. Dit heeft geresulteerd in vaste leverdata om de overlast tot een minimum te beperken.

  Ter Steege is geselecteerd vanwege hun langdurige samenwerking met ST. Joseph en hun uitstekende reputatie op het gebied van renovatie. De capaciteit van Ter Steege om bewoners te ontzorgen en tevreden te stellen wordt als cruciaal beschouwd, aangezien elke tevreden bewoner een positieve energie kan bijdragen aan het project.

  Kuipers dankt Ter Steege voor de opdracht van de aanlevering van alle bouwmaterialen en is blij dat we tot op heden succesvol alle logistieke uitdagingen tijdens het leveren hebben uitgevoerd 

 • Partner in het nieuws - Kamphuis Transport

  Onlangs verscheen onderstaande verhaal over onze vaste prefab transporteur Kamphuis Transport uit Gramsbergen in een lokale krant. Wij willen u dit mooie verhaal niet onthouden, derhalve delen wij het in deze nieuwsbrief.  

   

  Op weg met Kamphuis Transport!

  Het terrein naast de Combibaan ligt er verlaten bij, maar in 1984 was het de plek waar Henk Kamphuis zijn transportbedrijf begon. Met één vrachtauto, een tweedehands Volvo, startte hij als zelfstandige om de ritten uit te voeren voor de betonfabriek Alvon in Nieuw-Amsterdam. Zowel de betonfabriek als het merk vrachtwagen zijn nog steeds verbonden aan Kamphuis Transport. Het bedrijf groeide en verhuisde in 1994 naar de huidige locatie aan de Doorbraakweg. Daar werken de broers Seine, Bertus, Hilbert met hun zus Zwaantje aan de uitbouw van het familiebedrijf. Tot groot verdriet overleed in 1993 hun vader Henk plotseling tijdens zijn werk. De zoons zetten het bedrijf voort naar zijn gedachtengoed en inmiddels verzekeren ook zijn kleinzoons Kamphuis Transport van een gezond toekomstperspectief.

   


  Kamphuis Transport is gespecialiseerd in het vervoer van bouw gerelateerde producten Tachtig procent van hun vrachten bestaat uit vloerplaten, dakpanelen, wanden, betonklinkers en andere zware betonnen prefab-constructies. Speciaal hiervoor zijn opleggers ontworpen waarmee de constructies geladen worden bij fabrieken in Nederland, België en Duitsland om vervolgens afgeleverd te worden op bouwplaatsen in Nederland en Duitsland. Die klantenkring is misschien wel het geheim van het succes van Kamphuis. Bertus: ‘We hebben een grote en trouwe klantenkring, veel ervan zijn ook familiebedrijven. Sommige, zoals het bedrijf waar pa werkte, zijn al vanaf het begin bij ons. Dit zijn onder meer Ruwbouwgroep (voorheen Alvon), Kuipers Bouwmaterialen en Diamant Beton.’ Nog steeds zijn het de trekkers van Volvo waarmee Kamphuis rijdt. Seine vindt het betrouwbare wagens. ‘Het is ook het voortzetten van de traditie van onze vader, die destijds met een Volvo startte.’ Vanaf 1988 kwam er elke twee jaar één van Henks zonen in het bedrijf. Uiteindelijk reden in 1992 alle zonen in het bedrijf met vijf wagens. Zus Zwaantje voert vanaf de start van het bedrijf de administratie. In de loop der jaren is Kamphuis Transport gegroeid naar de huidige omvang van 17 trekkers en 36 opleggers. Er zijn 13 vaste medewerkers. Inmiddels zijn Henks kleinzonen Joost, Jorick en Niek toegetreden tot het bedrijf. Jorick is aan de afrondende fase van zijn HBO-opleiding Logistiek Management bezig.

  De drie broers begonnen destijds op de wagen. Naargelang de tijd vorderde veranderde ook de rol van elk van hen. Seine zit volledig op kantoor en neemt voornamelijk de planning voor zijn rekening. Hilbert richt zich op het onderhoud van het wagenpark en de bedrijfsterreinen, Bertus verzorgt de inkoop van trekkers en opleggers en neemt de acquisitie voor zijn rekening. Daarnaast rijden ze zelf ook deels mee. Zwaantje is nog steeds het vertrouwde gezicht van de administratie.

  Veranderingen
  Niet het karakter en de traditie van het bedrijf veranderde, wel de regelgeving, de techniek en de logistiek. Neem de navigatie. Vroeger werden routekaarten gebruikt, tegenwoordig gaat alles via GPS en zijn het satellieten die de signalen doorgeven voor de juiste route naar de bestemming. De boordcomputer houdt de vrachtinformatie nauwkeurig bij, net als de chauffeurspas. Alle informatie over routes, snelheden, rijtijden en lading, wordt automatisch uitgelezen en verwerkt. De regels zijn streng, sjoemelen is er niet meer bij. Bertus: ‘Bovendien zijn de boetes op overtredingen hoog. Maar vanwege verkeersveiligheid en in het belang van onze medewerkers moet je dat ook niet willen. Wij werken volledig volgens de cao-beroepsgoederenvervoer.’

  Innovatie
  Hoewel veel efficiënter is geworden, blijft er nog genoeg papierwerk over. Bertus: ‘Om over te gaan op een volledig geautomatiseerde bedrijfsvoering, moeten je klanten ook zover zijn. Innovatie is hot in de transportwereld. Het is nodig om de concurrentie aan te kunnen gaan en tegelijkertijd op de kosten te letten. Daarnaast investeert Kamphuis Transport flink in trucks die uitgerust zijn met de nieuwste technologieën en voorzien zijn van Euro 6 motoren, die de CO2-uitstoot reduceren. Daarnaast worden middelen aan de brandstof toegevoegd, Traxx, wat ook een extra CO2 reducerende werking heeft. De uitstoot van CO2 moet over de gehele sector de komende decennia flink terug. Daar zijn ook nog wel wat obstakels voor. Wil je elektrisch rijden, dan moet je op de route voldoende laadstations hebben. Wil je op waterstof rijden, dan worden motorische aanpassingen gevraagd. En moeten ook daar voldoende laadpunten voor zijn. Bertus: ‘Er wordt wel geëxperimenteerd, maar iets definitiefs is er nog niet, we volgen de ontwikkelingen op de voet.’

  Kansen
  Kamphuis is trots op zijn klantenkring en hoewel zij voornamelijk gericht is op de bouwsector, wordt ook een aantal trucks ingezet op het internationaal stukgoed vervoer. Onlangs kwam tevens er een nieuwe kans voorbij. Wat begon met een praatje met de buren van CF-kunststofprofielen, groeide uit tot een samenwerking die onlangs zijn eerste verjaardag vierde: Kamphuis werd huistransporteur van de profielenproducent en kocht daarvoor vier extra gesloten opleggers. CF leverde de dekzeilen in hun huisstijl en beide bedrijven rijden trots de producten naar de afnemers. Bovendien haalt Kamphuis voor CF grondstoffen voor de productie op in Duitsland. Een mooi voorbeeld van de kracht van lokale samenwerking, een win-winsituatie voor beide bedrijven. Andere kans die zich een aantal jaren geleden voordeed, is de aankoop van het naastgelegen bedrijfsterrein met opslagloodsen, waarvan de ruimtes verhuurd worden aan derden voor opslag of uitvoering van hun bedrijf.

  Toekomst
  Vroeger sprak het beroep van vrachtwagenchauffeur vele avonturiers en vrijbuiters aan. Tegenwoordig is er meer druk om op tijd producten af te leveren, er is meer internationale concurrentie en de baas kan elk moment exact zien waar je bent. De meeste chauffeurs blijven Kamphuis Transport trouw. Dat ligt niet alleen aan de charme van het vak. Bertus: ‘Bij ons werken nog steeds enkele jongens, mannen inmiddels, die vroeger op zaterdag de wagens kwamen wassen. Wij kennen weinig verloop en zijn trots op onze medewerkers. We doen het met elkaar.’ Dat is kenmerkend voor het familiebedrijf met toekomst, waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. En waar de medewerkers zich thuis voelen. Als ware het één grote familie.

   

 • Gevelstenen en dakpannen beschikbaar

  Kuipers bouwmaterialen en steenhandel heeft met een aantal gevelstenen en dakpannen leveranciers de handen in elkaar geslagen en samen willen wij u de volgende types aanbieden.

  Deze types zijn voor ons per direct beschikbaar. Wij gaan er vanuit hiermee voor al onze klanten iets passends in huis te hebben en ieder project in te kunnen vullen. Mochten er nog andere wensen zijn is er in overleg nog wel wat mogelijk, maar daarvoor zal uw Kuipers contactpersoon navraag moeten doen bij de leveranciers.

  Gevelstenen:

  Type AS-13
  Type AS-17
  Type BO-49
  Type GP-46
  Type IR-14
  Type ZO-10
  Type ZO-27

  Dakpannen:

  Type 130.GH
  Type 09.SP
  Type 21.IN
  Type 53.GO

 • Kuipers geeft het woord aan Bouwbedrijf van Elp

  Het is een prachtige zonnige dag als ik naar Henk van Elp van Bouwbedrijf van Elp BV rijd. Overal in Staphorst wordt hard gewerkt en het bedrijfsterrein staat vol met materialen wat verwerkt kan worden. Dat iedereen in beweging is, is ook te merken bij het bedrijf van Henk, hij is immers op dat moment alleen op de zaak en de jongens zijn op de bouw.

  Terwijl Henk een bakje koffie voor mij haalt kijk ik wat rond op het kantoor. Mooie projecten en bouwtekeningen hangen er aan de kant. Drukte is er dus volop. Op het moment dat Henk weer binnenkomt, kijk ik naar een prachtige oude schoolplaat.  “Ja dat is een mooie hè, die heb ik voor mijn verjaardag gekregen.” Het is een oude schoolplaat “AAN HET BOUWEN.” Deze schoolplaten gebruikten ze vroeger tijdens de lessen op school.  Dat was nog eens echt werken op de bouw, maar het schijnt toen allemaal nog wel wat gemoedelijker te gaan. In die tijd werd ook al duidelijk gemaakt hoe mooi de bouw wel niet was.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Werken in de bouw is wel aan Henk besteed, want in zijn jeugd was hij altijd al druk met van alles te timmeren. En dat werd hem ook wel duidelijk gemaakt door de toenmalige decaan in HAVO 4, waar het wat leerprestaties betreft niet helemaal goed verliep. Weet je wat jij moet doen? Ga maar lekker met je handjes werken. En zo is Henk op 16-jarige leeftijd in de bouw begonnen met de primaire bouwopleiding en op 18-jarige leeftijd begonnen bij een plaatselijk bouwbedrijf waar hij al snel zijn eigen klussen uitvoerde. Ondertussen was hij in de avonduren druk met de vervolgopleidingen in de bouw tot uitvoerder en vervolgens met de aannemersopleiding. Door deze opleiding wilde hij zich toch graag verder ontwikkelen en heeft de stap gemaakt om als assistent uitvoerder bij een grote aannemer aan de slag te gaan. Mede door de mentaliteit die daar op dat moment heerste is dat niet heel goed bevallen en besloot Henk na een half jaar om voor zich zelf te gaan beginnen. De aannemersopleiding  was net afgerond en daarom dacht dat hij het nu ook zelf wel kon.

  In juli 2000 heeft Henk zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, met de bedoeling om na de bouwvak te starten. Dat ging helaas niet helemaal goed, want aan het eind van die bouwvak brak hij zijn voet. De start moest dus eerst een paar weken uitgesteld worden. Ondanks deze tegenslag liep Henk al snel met zijn gipspoot op de bouw en zo was Bouwbedrijf Van Elp een feit. Eerst een tijdje als ZZP-er bij een collega aannemer aan de slag, maar weldra zijn eigen werken en al spoedig kon hij het al niet meer alleen af en werd er een medewerker aan getrokken, die overigens nog steeds werkzaam bij hem is.
  In het 2e jaar al na de start had hij, misschien al één van de mooiste projecten die gerealiseerd zijn. Via een woning in Balkbrug kwam hij in contact met mensen die een oude boerderij wilden slopen en een nieuwe woning wilden neerzetten. Een offerte werd gemaakt en aangeboden. “Ik was verbaasd dat ik die opdracht zo snel in opdracht kreeg”. Een compleet nieuwe woning werd gerealiseerd en de klant was meer dan tevreden “Het was dan ook echt een prachtige woning.”

  Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een BV met 6 medewerkers en waar eerst alles zelf nog werd gedaan, wordt nu steeds meer uitbesteed aan vaste onderaannemers, zoals metsel- en lijmwerk van de kalkzandsteen binnenwanden. Ook wordt steeds meer prefab toegepast. Er worden circa 6 woningen per jaar gerealiseerd en daarnaast nog projectmatig onderhoudswerken, wat ze uitvoeren voor een vastgoed onderhoudsbedrijf.

  De slogan van Bouwbedrijf Van Elp is Duurzaam en luchtdicht bouwen”  

  Van luchtdicht bouwen kan wel een goede definitie worden gegeven, want dat gaat gewoon om het voorkomen van ongewenste luchtstromen, iets wat gewoon te meten is en een manier van werken welke voor ons tot de standaard behoort.  Maar met de term duurzaam bouwen heeft hij meer moeite, want zoals hij dat zelf zegt: Dat hebben we zelf niet altijd in de hand. Je kunt nog zoveel duurzame materialen en apparaten toepassen, maar als daar een woning mee gebouwd wordt van 800 à 900 m3 voor 2 tot 4 personen, met 2 badkamers waar een bad en meerdere stortdouches in geplaatst worden, blijft er van het duurzame bouwen  niets over.

  Wanneer het onderwerp Kuipers Bouwmaterialen aan bod komt, is er niets dan lof. “Het bevalt tot op heden heel goed om zaken met jullie te doen. In het begin toen Daniël (de Koning) voor het eerst langs kwam dacht ik, daar heb je weer zo’n vertegenwoordiger voor 14 dagen, maar het was een volhouder en toen dacht ik op een gegeven moment, nu moet ik zo’n jongen toch ook een keer wat gunnen. En daar heb ik tot op heden nog geen moment spijt van gehad. Echt weinig meegemaakt van andere partijen, zoveel meedenken en op de hoogte worden gehouden van leveringen, en dat ook nog voor een goede en eerlijke prijs. Ook de andere medewerkers van Kuipers geven je als je belt het gevoel dat ze weten wie ze aan de lijn hebben en waar het om gaat en dat vind ik erg prettig. Dus wat mij betreft hoop ik zo nog wel een tijd zaken met Kuipers te kunnen blijven doen.”

  Als we verder over de toekomst praten verwacht Henk dat voor hen het aandeel renovatie en onderhoud  de komende tijd groter zal worden, want “Ik kan het me met de huidige prijs- en rente stijgingen wat nieuwbouw betreft niet voorstellen dat dit nog lang zo door gaat. Ondanks het overheidsbeleid om meer te bouwen wordt het door de huidige omstandigheden volgens mij gewoon onbetaalbaar. In ieder geval zoals wij nu bouwen ”

  Of dit ook daadwerkelijk zo zal zijn, zal de toekomst uitwijzen…..

  Wij danken Henk voor het prettige openhartige gesprek en wensen hem alle goeds voor de toekomst en gaan ons uiteraard hard maken voor een optimale verdere samenwerking.

 • Wij zoeken collega's

  Op dit moment hebben wij openstaande vacatures voor onze vestigingen in Emmen, Veendam en Hardenberg. 

  Meer informatie over de vacatures, klik hier. 

 • Vacature prefab werkvoorebereider tekenaar

  Op dit moment hebben wij openstaande vacatures voor diverse vestigingen, onze nieuwste vacature zoeken wij een prefab werkvoorbereider / tekenaar. Solliciteer nu!

  Meer informatie over deze vacatures, klik hier

 • Wijziging bankrekening vestiging Emmen

  Wij willen u mededelen dat onze vestiging Emmen een nieuw IBAN-nummers heeft per 1 januari 2022.

  Hierover ontvangt u een brief of e-mail begin januari en wij verzoeken u deze wijziging door te voeren in uw administratie. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze vestiging Emmen. 

  Wijziging bankrekening vestiging Emmen
 • Vacature Veendam en Hardenberg

  Op dit moment hebben wij openstaande vacatures voor onze vestigingen in Veendam en Hardenberg, wij zoeken een enthousiaste magazijnmedewerker en (junior) Verkoop binnendienst medewerker.

  Meer informatie over deze vacatures, klik hier

 • Nieuwsbrief 11-2021

  Nieuwsbrief 11-2021

  - Kuipers geeft het woord aan bouwbedrijf ABenO
  - Bruil lichtgewicht zandcement 4 halen 3 betalen
  - Pallet actie wand- en vloertegels

  - Grondstoffen, wereldeconomie en prijsvorming
  - Feestelijk open huis Wolvega
  - Houten vloer aan vervanging toe?

  Lees de nieuwsbrief hier

 • Nieuwsbrief 09-2021

  Nieuwsbrief 09-2021
  - Kuipers geeft het woord aan Aannemingsbedrijf Heerink
  - Werkhandschoenen aanbieding
  - Svedex stapelkorting
  - Feestelijk open huis in Wolvega
  - Het hout (is) niet op!
  - Ventilatieadapters prefab in de vloer gestort
   

   

  Lees de nieuwsbrief hier!

 • Zomersluiting

  In verband met de zomervakantie hebben wij aangepaste openingstijden.

  Zaterdag 24 juli gesloten
  Maandag 26 juli t/m vrijdag 30 juli open van 8:00 tot 17:00 uur voor afhalen
  Zaterdag 31 juli t/m zaterdag 14 augustus gesloten

  Vanaf maandag 16 augustus staan wij weer voor u klaar volgens onze normale openingstijden.

  Hele fijne vakantie toegewenst!

  Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel Denekamp - Emmen - Hardenberg - Veendam - Wolvega - Zwolle

 • Nieuwsbrief 07-2021

  Nieuwsbrief 07-2021
  - Kuipers geeft het woord aan Bouwbedrijf Zweers
  - Fermacell vloerelementen aanbieding
  - Fento kniebeschermers aanbieding
  - Zomersluiting
  - Kuipers bouwt aan de toekomst
  - Isover Renopan
   

  Lees de nieuwsbrief hier!

 • Nieuwsbrief 03-2021

  Nieuwsbrief 03-2021
  - Kuipers geeft het woord aan..
  - Woodies 4.0x40 actie 
  - Velux Rewards
  - Unidek PasDak
  - Snerttijd
  - De Hoop Superkist.
   

  Lees de nieuwsbrief hier!

 • Corona update

  Wij vragen u te houden aan de richtlijnen van het RIVM bij het bezoek aan onze vestigingen voor uw en onze veiligheid.

  - Mondkapje verplicht

  - Houd 1,5 meter afstand

  - Handen desinfecteren

  𝐇𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐮 𝐯𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧? 𝐁𝐞𝐥 𝐨𝐟 𝐦𝐚𝐢𝐥 𝐦𝐞𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧!

 • Nieuwsbrief 01-2021

  Nieuwsbrief 01-2021 - in deze uitgave:
  - Kuipers geeft het woord aan
     Ter Steege Bouw
  - Aanbieding Murfor op rol
  - Sales in de Bouw
  - Prijsontwikkelingen
  - Nelissen Steenfabrieken 100 jaar

  Klik op de volgende link om de nieuwsbrief te lezen:

  https://mailchi.mp/71c903144142/kuipers-breekt-de-week-nieuwsbrief-november-1521311

 • Corona update

  • Wij zijn geopend voor bouw gerelateerde bedrijven.
  • In navolging van de aangescherpte maatregelen mogen wij particuliere klanten op dit ogenblik helaas niet ontvangen op onze vestigingen.
  • Onze showroom zal voor particulier bezoek gesloten zijn.


  U kunt telefonisch of per mail contact opnemen en vragen naar onze bezorgmogelijkheden.

  Wij danken u voor uw begrip.

  Denekamp              
  0541-351396 
  denekamp@kuipers-bmh.nl        

  Emmen
  0591-676909
  emmen@kuipers-bmh.nl               

  Hardenberg
  0523-280390
  hardenberg@kuipers-bmh.nl        

  Veendam
  0598-612375
  veendam@kuipers-bmh.nl       

  Wolvega      
  0561-611647
  wolvega@kuipers-bmh.nl        

  Zwolle          
  038-2031040
  zwolle@kuipers-bmh.nl

 • Openingstijden feestdagen

  Rondom de feestdagen zijn onze openingstijden aangepast. 

  Za 19 december:
  Gesloten i.v.m. voorraadinventarisatie (m.u.v. vestiging Wolvega)

  Ma 21 en di 22 december:
  Geopend van 7.00 uur tot 17.00 uur

  Wo 23 december t/m za 2 januari:
  Gesloten i.v.m. de kerstvakantie
  (vestiging Wolvega is 23 en 24 december geopend)

  Vanaf maandag 4 januari zijn wij weer geopend volgens onze reguliere openingstijden.


  Wij wensen u prettige feestdagen en, zowel zakelijk als privé, een goed en gezond 2021!

  Directie en medewerkers Kuipers Bouwmaterialen 

 • Kuipers Hout en Bouwmaterialen Wolvega!

  Per 1 oktober 2020 zal Houthandel Mendel B.V. te Wolvega worden overgenomen en worden voorgezet onder de naam Kuipers Bouwmaterialen Wolvega B.V.

  De overname van Houthandel Mendel past goed in onze strategie om lokaal sterk vertegenwoordigd te zijn en hiermee onze geografische dekking, en daarmee de service naar u als klant, in noordoost Nederland verder uit te breiden.

   

   

  Kuipers Wolvega - Mendel Wolvega

 • Vacature Commercieel medewerker

  Voor onze vestiging in Veendam zoeken wij een Commercieel Medewerker (binnen- en buitendienst)

  Klik hier voor de vacature.

 • Openingstijden vakantieperiode

  Tijdens de vakantieperiode vanaf 18 juli t/m 8 augustus zijn er afwijkende openingstijden.

  Denekamp, Emmen, Hardenberg, Veendam:
  20 juli t/m 24 juli alleen afhaal 8:00 - 17:00 uur
  25 juli t/m 8 augustus gesloten

  Zwolle
  20 juli t/m 8 augustus gesloten

 • Verdien Velux rewards

  Verdien het hele jaar door Velux Rewards op alle Velux producten*, inclusief dakramen en raamdecoratie!

  Registreer je nu als montagebedrijf voor Velux Rewards en profiteer van de vele voordelen. Dus ga uit je dak en bezoek de speciale Velux website https://rewards.velux.nl

  *Excl. gootstukken en toebehoren. 

 • Nieuwbouw woning GT- BOUW

  Omschrijving:
  Aan de N34 heeft bouwbedrijf GT-Bouw uit Hardenberg een mooie vrijstaande woningen gebouwd. Een mooi resultaat.

  Plaats: N34
  Aannemer: GT-Bouw Hardenberg

  Geleverd door Kuipers bouwmaterialen:
  Prefab kelder
  Kanaalplaatvloeren,
  Porotherm binnenmuurstenen
  Gevelstenen

 • Appartementencomplex te Sneek

  Omschrijving:
  Voor dit bijzondere appartementencomplex aan de Pampuskade te Sneek levert Kuipers bouwmaterialen in opdracht van Friso bouwgroep de holle- en massieve wanden. Het riante woongebouw bestaat uit 8 ruime appartementen en 2 penthouses met elk een prachtig uitzicht op de levendige en altijd gezellige doorgaande vaarroute naar het Sneekermeer.

  Plaats: Sneek
  Aannemer: Friso bouwgroep

  Geleverd door Kuipers bouwmaterialen:
  Holle wanden
  Massieve wanden

 • Nieuwsbrief April 2016

  Nieuwsbrief April 2016 (pdf) 

 • 2/1 kap woning te Gramsbergen

  Omschrijving:
  In Gramsbergen heeft Bouwbedrijf Hulzebosch een mooie twee onder een kap woning gebouwd. Het resultaat mag er zijn.

  Plaats: Gramsbergen
  Aannemer: Hulzebosch Bouw

  Geleverd door Kuipers bouwmaterialen:
  Ps combinatie vloer
  Kanaalplaatvloeren
  Kalkzandsteen lijmelementen
  Gevelstenen
  Prefab betonnen raamdorpels
  Dakpannen

 • 2/1 kap woning te Dedemsvaart

  Omschrijving:
  In de Lienden in Dedemsvaart  heeft Bouwbedrijf Jansen de Jong Bouw een mooie twee onder een kap woning gebouwd.

  Plaats: Dedemsvaart
  Aannemer: Jansen de Jong Bouw


  Geleverd door Kuipers bouwmaterialen:
  Ribcassette vloeren
  Kanaalplaatvloeren
  Kalkzandsteen lijmelementen
  Spouwisolatie
  Gevelstenen
  Prefab betonnen raamdorpels
  Dakpannen
  Gasbeton (verdiepingshoge panelen)
  Binnendeuren en kozijnen (levering en montage)

 • 15% korting op Sierbestrating

  Het mooie weer komt er weer aan.
  Bij Kuipers Bouwmaterialen ontvangt u 15% korting op Sierbestrating. De actie loopt tot 30 juni 2016.

  Neem gerust contact op of kom langs in een van onze vestigingen

  Bestrating actie 2016 (pdf) 

 • 16 casco woningen te Bedum

  Omschrijving:
  Aan de Noordwilderweg te Bedum bouwt Rottinghuis 16 eengezinswoningen. De woningen worden gebouwd op het voormalig terrein van Houthandel Harkema.

  Voor dit project heeft Kuipers bouwmaterialen het gehele casco geleverd, inclusief de montage. Het bijzondere aan deze woningen is dat ze worden uitgevoerd volgens de Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR) voor aardbevingsbestendig bouwen.

  Plaats: Bedum
  Aannemer: Rottinghuis

  Geleverd door Kuipers bouwmaterialen:
  Casco (wanden en vloeren) incl. Montage

 • Nieuwbouw 18 woningen in het centrum van Groningen

  Omschrijving:
  In het centrum van Groningen bouwt BAM Woningbouw Noordoost 18 woningen op het “Ebbingekwartier”. Deze woningen worden gebouwd bovenop de nieuwaangelegde parkeergarage aan het Boterdiep/de Bloemsingel.

  Voor dit project heeft Kuipers bouwmaterialen in samenwerking met Vetra Beton de holle wanden met dichte koppen geleverd. Een snelle en efficiënte bouwmethode met een strak eindresultaat!

  Plaats: Groningen
  Aannemer: BAM Woningbouw Noordoost

  Geleverd door Kuipers bouwmaterialen:
  Holle wanden

 • Weekamp actie bij Kuipers

  Weekamp actie (pdf) 

  Bij aanschaf van een Weekamp Living Door binnendeur ontvangt u €15,- korting! Dit kan oplopen tot €300,- korting!

  Bekijk de Weekamp deuren in een van onze showrooms, of vraag vrijblijvend meer informatie op.

  De actie loopt tot 17 april 2016

   

   

   

  Weekamp.
 • JE KUNT HET DAK OP

  Een geslaagde demomiddag met als thema ' JE KUNT HET DAK OP' bij Kuipers Bouwmaterialen Hardenberg! Alle aanwezige klanten bedankt voor jullie belangstelling.

  Kingspan Unidek dakelementen, Koramic dakpannen en mawipex EPDM dakbedekking bedankt voor jullie medewerking.

 • Nieuwsbrief Januari 2016

  Nieuwsbrief Januari 2016 (pdf) 

 • Nieubouw woning Fam. Strijker

  Omschrijving:
  Een prachtige vrijstaande woning is gebouwd voor Familie Strijker te Denekamp. Het resultaat mag er zijn.

  Plaats:                       Denekamp
  Aannemer:                Bouwbedrijf Luttikhuis Tubbergen 

  Geleverd door Kuipers Bouwmaterialen:
  PS-combinatievloer, kanaalplaatvloeren, gevelstenen, dakplaten, prefab raamdorpels en diverse materialen.

 • 18 zelfstandige zorgappartementen “ De Bisschopsmolen”

  Omschrijving:
  Op de plek waar ooit hotel De Zon stond, zijn nu 18 zelfstandige zorgappartementen “ De Bisschopsmolen” gebouwd. De Bisschopsmolen is een kleinschalig wooncomplex bestemd voor autistische jongeren met een normale begaafdheid. Daarnaast biedt de Bisschopsmolen ook huisvesting aan mensen met een lichamelijke beperking.

  Het eind resultaat mag er wezen.

  Plaats:                       Denekamp
  Aannemer:                bouwbedrijf Tijdhof-Hobema te Oldenzaal

  Geleverd door Kuipers Bouwmaterialen:
  geïsoleerde kanaalplaatvloeren, breedplaatvloeren, binnenwanden incl. afbouw, prefab beton trappen, bordessen, balkonplaten, raamdorpels, spekbanden en muurafdekkers

 • Nieuwbouw brede school, Breezicht te Zwolle

  Omschrijving:
  In de Zwolse wijk Stadshagen wordt een nieuw schoolgebouw gerealiseerd. In het schoolgebouw worden twee nieuwe basisscholen voor Catent en Vivente gehuisvest, in het wijkdeel Breezicht dat nog in aanbouw is. In totaal heeft het gebouw een omvang van ruim 4.000 m2 en worden er 29 groepslokalen gerealiseerd.

  Plaats:                       Zwolle
  Aannemer:                Dons en Troost te Staphorst


  Geleverd door Kuipers Bouwmaterialen:
  -           Unilin Gevelisolatie
  -           Eternit gevelbekleding

  De gevelbekleding is in opdracht van Kuipers Bouwmaterialen gemonteerd door Kollmer Bouw, Middels het Facafix gevelmontagesysteem van Borgh. Door het aanbrengen van een zelfdragende horizontale achter constructie middels afstand schroeven kan met dit systeem een ononderbroken isolatieschild worden gecreëerd.

  Hierdoor worden koudebruggen zoveel mogelijk uitgesloten en kunnen hoge isolatiewaardes worden behaald.

 • Start Bouw MFA Assen Oost

  Omschrijving:
  In Assen is gestart met het nieuwbouwproject MFA Assen Oost. Met de levering van de funderingskisten is letterlijk de fundering gelegd voor het nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA). Het gebouw brengt vijf partijen samen onder een dak.
  In het gebouw komen twee basisscholen, een peuterspeelzaal, kinderopvang en buitenschoolse opvang en het Centrum voor Jeugd en Gezin.”

  Plaats:                       Assen
  Aannemer:                Bouwmij Hendriks te Assen B.V.

  Geleverd door Kuipers Bouwmaterialen:

  Ps-funderingskisten – Kingspan Unidek

 • Start bouw Kulturhus is een feit

  Omschrijving:
  In Overdinkel is gestart met het leveren van de begane grondvloer voor het Kulturhus. Het Kulturhus is onderdeel van Hart voor Overdinkel. De missie is om het dorp toekomstbestendig te maken, waar mensen prettig wonen, werken en recreëren.

  Plaats:                       Overdinkel
  Aannemer:                 Sylva Bouw


  Geleverd door Kuipers Bouwmaterialen:
  Geïsoleerde Kanaalplaatvloeren – EBM Bruil beton

 • Nieuwbouw woning te Ootmarsum

  Omschrijving:
  In Ootmarsum is gestart met een leveren van een unidek PasDak. Door het toepassen van een pasdak bespaart u 50% op mantage- en kraankosten. Alle elementen worden op maat geproduceerd en gecodeerd. Het wordt als compleet bouwpakket aangeleverd inclusief bevestigingsmaterialen, legplan en hijsklem

  Plaats:                       Ootmarsum
  Aannemer:                 Heerink Bouw


  Geleverd door Kuipers Bouwmaterialen:
  Unidek PasDak

 • Nieuwbouw CAV Agrotheek - Wieringerwerf

 • Nieuwbouw Landal Miggelenburg

  Op Landal Miggelenberg worden door Van Wijnen Recreatiebouw 51 recreatiewoningen gebouwd. Deze bestaan uit 8-persoons Comfort (15 stuks), 8-persoons Luxe (16 stuks), 10-persoons Luxe (10 stuks) en 12-persoons Luxe (10 stuks) recreatiewoningen. Alle woningen zijn vrijstaand.

  In opdracht van van Wijnen levert Kuipers bouwmaterialen de betoncasco’s voor deze 51 woningen. De levering inclusief de montage. Een mooi resultaat wordt hier geleverd.

 • Nieuwbouw Haven West Ommen

  In Ommen is bouwbedijf Oude Lenfenrink Bouw Vastgoed B.V. bezig in het plan Haven West. Kuipers Bouwmaterialen heeft voor de woningen de gevelstenen geleverd.

  Voor de volgende fase, een 2^1 kap woning levert Kuipers Bouwmaterialen de gevelstenen en de kalkzandsteen lijmelementen.

 • Nieuwbouw verenigingsgebouw in Ommen

  In opdracht van architect ir. G. Van der Veen uit Ommen heeft Kuipers Bouwmaterialen de gevelstenen mogen aandragen voor de nieuwbouw van een verenigingsgebouw in Ommen.

  Tevens heeft de architect gekozen om in deze gevels mooie Prefab betonnen sierelementen op te nemen van BS beton. Het project is uitgevoerd door Van Dijk Bouw. Het verenigingsgebouw is inmiddels in gebruik, een mooi eind resultaat.

 • Nieuwbouw huurwoningen te Hardenberg

  In opdracht van aannemersbedrijf Van Dijk Bouw, levert Kuipers Bouwmaterialen, ribcassette vloeren, kanaalplaatvloeren en kalkzandsteen lijmelementen voor de nieuwbouw huurwoningen in Hardenberg.

  De woningen worden gebouwd voor woningstichting Beter Wonen Vechtdal aan de Prengerlaan en Sportlaan in Hardenberg.

   

 • Nieuwbouw Lidl Veendam

  In Veendam is van Wijnen B.V. druk bezig met de nieuwbouw van de Lidl. De supermarkt wordt casco gebouwd, en zal eind juni 2015 worden opgeleverd.

  Kuipers bouwmateralen heeft met succes de holle wanden geleverd voor de inrit. Deze zijn inmiddels geplaatst, en klaar om te storten.

 • Stal Jansen te Notter

  Aannemersbedrijf “Niehof te Lattrop” is bezig met een nieuwbouw stal voor "Jansen te Notter". Kuipers Bouwmaterialen heeft opdracht gekregen voor leveren van onderstaande materialen met ondersteuning van onze leveranciers:

  Kanaalplaatvloeren : Bruil EBM Beton te Veenendaal;
  Kalkzandsteenblokken : Makz uit Oosterhout;
  Betonpanelen (grind-baksteenmotief vulkaan 3/6) : Schelfhout Beton

  Het resultaat mag er zijn.

  Stal
 • Bedrijfshal Nijhuis CNC te Denekamp

  In opdracht van aannemersbedrijf “Niehof te Lattrop” heeft Kuipers Bouwmaterialen, diverse materialen geleverd voor de Bedrijfshal Nijhuis CNC te Denekamp.

  Hieronder de leveranciers welke ons hebben ondersteund bij de levering van het materiaal voor de bedrijfshal;

  Kanaalplaatvloeren                 : Bruil EBM Beton te Veenendaal;
  Gasbetonwanden                    : Xella Nederland BV Gorinchem;
  Kalkzandsteenblokken             : Makz uit Oosterhout;
  Trappen en bordes                  : Steenhuis Beton Uithuizermeeden.

  Het volledige pand wat gerealiseerd word, heeft een oppervlakte van  ca 3500m2.

  Een mooi resultaat wat aannemersbedrijf  Niehof te Lattrop levert in samenwerking met Kuipers Bouwmaterialen.

 • Ligboxenstal in Rutten

  In opdracht van aannemersbedrijf  “Dons en Troost B.V.” uit Staphorst heeft Kuipers Bouwmaterialen, diverse materialen geleverd voor de ligboxenstal in Rutten.

  De eerste fase is nu druk in uitvoering. In samenwerking met Betonson en Zeusbeton heeft Kuipers Bouwmaterialen de opstortvloeren, boxdekken en de onderslagbalken geleverd.
  De stroroosters zijn geleverd in samenwerking met Heitrak beton, Ook heeft Kuipers voor dit werk de Schelfhoutpanelen de boxafscheidingswanden en de gordingen geleverd.

  Na ca. 10 week, wanneer de bestaande stal gesloopt is, zal fase twee worden opgestart.

  Een mooi resultaat wat aannemersbedrijf  “Dons en Troost B.V.” levert in samenwerking met Kuipers Bouwmaterialen.

  foto1
 • 6 woning CPO “de Stuw” te Borne

  In opdracht van Bouwbedrijf gebr. Ten Heggeler te Hengevelde heeft Kuipers bouwmaterialen kalkzandsteen lijmelementen geleverd voor de nieuwbouw woningen te Borne.

  Werk:                  6 woning CPO “de Stuw” te Borne
  Aannemer:           Bouwbedrijf Gebr. Ten Heggeler te Hengevelde
  Leveren :             Kalkzandsteen lijmelementen van Emsländer Baustoffwerke

 • Nieuwbouw woningen Rappersweg / Ds. de Geusstraat te Almelo

  In opdracht van Aannemersbedrijf Hoek & Zn te Tubbergen heeft Kuipers bouwmaterialen kalkzandsteen lijmelementen geleverd voor de nieuwbouw woningen te Almelo.

  Werk:                    5 woningen Rappersweg / Ds. de Geusstraat te Almelo Aannemer:             Aannemersbedrijf Hoek & Zn te Tubbergen
  Leveren :               kalkzandsteen lijmelementen van Emsländer Baustoffwerke

 • Betoncasco 32 woningen Zandpol en Weiteveen

  In opdracht van Zomers Bouwbedrijf B.V. is Kuipers bouwmaterialen en steenhandel B.V. casco woningen aan het plaatsen in Weiteveen en Zandpol. Het betreft hier de levering en montage van de kanaalplaatvloeren en prefab betonwanden.  

  In Weiteveen en Zandpol worden in totaal 38 woningen gesloopt, waarvan er 32 woningen worden teruggebouwd.

  Het project omvat 16 stuks 2/1 kapwoningen, onderverdeeld in senioren- en eengezinswoningen, verdeeld over 3 locaties. Dit betreft locatie Krijtlaan te Zandpol, locatie Zonnedauw te Weiteveen en locatie Ammonietstraat & Orchideelaan te Weiteveen

  De betoncasco’s van de eerste woningen te Zandpol zijn inmiddels door ons geleverd en gemonteerd.

 • Nieuwbouw herenboerderij te Krim

  Kuipers Bouwmaterialen heeft voor de nieuwbouw van een herenboerderij in de Krim de gevelstenen en dakpannen geleverd. Mooi resultaat met diverse authentieke details en een knipvoeg. 

  Gevelstenen: Rijswaard Maasbruin
  Dakpannen: Monier Nieuwe Hollander

  Woning
 • Betoncasco's Doetinchem

  In opdracht van Veluwezoom Verkerk Bouw bv heeft Kuipers Bouwmaterialen, 20 casco woningen geleverd en geplaatst. Het gaat om het leveren en de montage van de vloeren en de betonwanden. Het resultaat mag er zijn.

  Het project 3Bloem is een klein nieuwbouwplan aan de Boterbloemstraat en de Ranonkelstraat in Doetinchem. het project omvat slechts 20 woningen in drie verschillende typen: rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

  Betoncascos
 • Nieuwe pluimveestallen te Collendoorn

  In opdracht voor de heer Pullen heeft Kuipers Bouwmaterialen alle materialen geleverd voor de bouw van twee nieuwe pluimveestallen te Collendoorn. De stallen zijn inmiddels met succes in gebruik genomen.

  Hieronder een kleine selectie van de materialen en leveranciers welke ons hebben ondersteund bij de realisering van dit geweldige project;

  • BSA bedrijfsvloeren, de realisering van de gevlinderde vloeren in de stallen.
  • De Ronde bedrijfsvloeren, de realisering van de gevlinderde vloeren buitenom de stal.
  • Schelfhout N.V., het leveren van de prefabbetonwanden, de engineering voor deze wanden is volledig binnen Kuipers bouwmaterialen uitgevoerd.
  • HR hout Duitsland, het beleveren van de houten gordingen, rondom gekeept volgens de door ons aangeleverde maatvoering.
  • Bouwimpex, het leveren van het complete PIR plafond.
  • SVK, het leveren van de golfplaten en toebehoren.
  • Van Boven Kunststoffen, het leveren van de polycarbonaatplaten.
  • De montage van het dak is uitsteken uitgevoerd door onze montagepartner Teus Middendorp.
  • Damm deuren, het leveren en deels monteren van alle deuren en ramen.
  • Joris Ide, het leveren van de damwanddelen en sandwichpanelen.

  Al met al een mooie lijst met onderaannemers en leveranciers met wie wij samen een keurig eindresultaat hebben neergezet!

  Tot slot willen wij de familie Pullen bedanken voor het vertrouwen welke zij in ons hebben gehad  voor en tijdens dit project!

 • Villa in Wilp

  In opdracht van Kreunen Bouw Lochem heeft Kuipers Bouwmaterialen de holle wanden geleverd voor de kelder van een nieuwbouw villa in Wilp. De begane grond en verdiepingsvloeren worden nog geleverd. De woning is ontworpen door Maas Architecten.

  Villa
 • Nieuwe brug over de vecht

  In opdracht van Salvarda heeft Kuipers bouwmaterialen de prefab betonnen fundatiepoeren geleverd. Deze zijn voor de nieuwe brug over de vecht welke de buurtschappen Anevelde en Loozen met elkaar verbindt.

  nieuwe brug over de vecht
 • Geluidschermen in Doesburg

  In opdracht van Platenkamp Borne, Heeft Kuipers bouwmateralen in samenwerking met Vetra beton Holle wanden geleverd voor de geluidschermen in Doesburg.

  Doesburg
 • Eternit Gevelbekleding

  Aan de Noorderkroonstraat te Groningen, heeft Kuipers Bouwmaterialen in opdracht van Nijhuis Bouw te Assen, Eternit Gevelbekleding met een Etanco aluminium achter constructie geleverd en aangebracht. Het resultaat mag er zijn.

   

  Eternit Gevelbekleding
 • Douglas nodig? Kuipers uw partner.

  Niet alleen Vuren maar ook voor diverse andere houtsoorten kunt u bij Kuipers terecht.

  Kuipers bouwmaterialen heeft een enorme groei meegemaakt op het gebied van hout en plaatmaterialen. Veel klanten weten echter niet dat wij naast het vuren ook diverse andere houtsoorten verhandelen. Zoals ook deze partij Douglas. Waarbij gecertificeerd PEFC of FSC hout ook tot de mogelijkheden behoren.

  Levering Douglas
 • Grote levering H klinkers met succes verlopen

  Het straatseizoen is weer gestart en de eerste grote leveringen zijn weer gedaan. De 2000 m2 grote levering naar de Luttenberg waren zonder enig probleem verlopen.

 • Klein prefab van Haren te Sneek

  Specialist in maatwerk klein prefab.

  De nieuwe winkelruimte van Haren te Sneek is voorzien van zeer specialistische gevelornamenten in beton. Witte gevelornament in vorm van een bloem, varkensoor getoogde afdekkers en ronde raamkaders omvatten deze specifieke levering.

  Een zeer gedetailleerde samenspraak met architect en aannemer hebben geresulteerd in dit fantastische eindresultaat.

  klein prefab van Haren
 • Levering holle wanden Nestlé Nunspeet

  Kuipers BMH weer een succesvolle levering Holle Wanden van Vetra Beton

  In samenwerking met Salverda 't Harde en onder toezicht van opdrachtgever Nestlé zijn er weer succesvolle leveringen gedaan van ons holle wand systeem van Vetra Beton. De holle wanden zijn toegepast voor de fabrieksuitbreiding van de productielocatie van Nestlé in Nunspeet.

  Holle wand Nestlé Nunspeet
Vestiging Kuipers Denekamp Edisonweg 4
7591 HK Denekamp
Tel. 0541 - 351396
denekamp@kuipers-bmh.nl

Vestiging Kuipers Emmen Phileas Foggstraat 50
7825 AL Emmen
Tel. 0591 - 676909
emmen@kuipers-bmh.nl
Vestiging Kuipers Hardenberg Kruiwiel 13
7773 NL Hardenberg
Tel. 0523 - 280390
hardenberg@kuipers-bmh.nl

Vestiging Kuipers Veendam Transportweg 7
9645 KZ Veendam
Tel. 0598 - 612375
veendam@kuipers-bmh.nl
Vestiging Kuipers Wolvega Aan de Schipsloot 12
8471 AC Wolvega
Tel. 0561 - 611647
wolvega@kuipers-bmh.nl

Vestiging Kuipers Zwolle Popovstraat 23
8013 RK Zwolle
Tel. 038 - 2031040
zwolle@kuipers-bmh.nl

Klik hier voor onze privacy verklaring